طرز تهیه رول بادمجان,رول بادمجان

جهانی‌ها –> آشپزی

دوستان عزیز در این مطلب شما را با طرز تهیه رول بادمجان آشنا میکنیم.

مواد لازم:

طرز تهیه رول بادمجان,رول بادمجان

مواد لازم سس:

طرز تهیه رول بادمجان,رول بادمجان

روش تهیه:
در ابتدا بادمجان‌ها را به صورت نواری و بلند برش داده و در آب و نمک قرار دهید سپس آن را خارج کرده و پس از خشک شدن آن را در روغن سرخ کنید تا کمی برشته شود.

روش تهیه مواد میانی رول:
۱ - پنیر سفید را خرد کرده و به همراه زیتون سیاه خرد شده و کاپاریس (خاویار دریایی که در ارومیه کشت می شود و از فروشگاه های مواد غذایی قابل تهیه است.) و جعفری مخلوط نمایید.
۲ - از مواد به اندازه یک قاشق سوپخوری روی هر بادمجان گذاشته و سپس آن را رول کنید.
۳ - با کمک خلال دندان آنها را فیکس کرده و سپس در یک ظرف مناسب فر قرار دهید.
۴ - سس را آماده نمایید به این ترتیب که رب را ابتدا با کمی روغن تفت دهید تا بوی خامی آن برود و سپس به آن آب گوشت و پیاز داغ و فلفل دلمه‌ای رنده شده آب گرفته را اضافه نمایید.
۵ - ادویه‌های دلخواه را زده و ۵ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید.
۶ - سپس سس را روی رول‌ها داده و در فر ۱۸۰ درجه برای مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید تا رول‌ها مزه‌دار شوند.

منبع : wikinaz.rozblog.com

با تشکر از سایت wikinaz.rozblog.com

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه