طرز تهیه سس سفید,سس سفید

جهانی‌ها – > آشپزی

دوستان عزیز در این مطلب با طرز تهیه سس سفید آشنا میشوید امیدواریم مورد پسند شما قرار بگیرد.

مواد لازم:

طرز تهیه سس سفید,سس سفید

یک توضیح: موسکاد تقریبا مثل فندق می‌مانند و با رنده بسیار ریزی که برای رنده کردن موسکاد استفاده می‌شود آنرا رنده می‌کنند تا تبدیل به پودر شود، البته پودرش هم یافت می‌شود.اگر اشتباه نکنم موسکاد همون جوز هندی خودمونه .
اگر موسکاد ندارید اشکالی ندارد.

ظروف و وسایل لازم:

یک قابلمه تقریبا ۴ تا ۵ لیتری همزن دستی

طرز تهیه:

کره یا روغن را در قابلمه بریزید روی آتش بگذارید تا آب شود. آرد را به آن بیفزاید و هم بزنید تا آرد خوب در روغن حل شود. در حقیقت روغن جذب آرد می شود. با شعله ملایم کم کم شیر را به روغن و آرد بیفزاید و مدام هم بزنید. اگر شیر زیاد بریزید آرد تبدیل به گلوله گلوله می شود و سس سفید شما خوب نخواهد شد. سس سفید باید مثل فرنی یک دست باشد. به مرور که شیر جذب مخلوط آرد و روغن می شود به آن شیر بیفزاید تا مایع صاف و یک دست بشود. و��تی که شیر تمام شد نمک، فلفل و جوز هندی را به آن بیفزاید باز به هم زدن ادامه بدهید تا اول مایع کمی سفت شود و همچنین یکی دو جوش بخورد. سس سفید معمولا مایع نیست و باید مثل فرنی کمی سفت باشد البته نه زیاد. سس را اگر با قاشق آنرا بریزید باید روان باشد.

منبع:بیتوته

با تشکر از سایت بیتوته

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه