كاپ كيك‌ها يا كيك‌هاي فنجاني به كيك‌هايي گفته مي‌شود كه به‌صورت تك‌نفره پخته و سرو مي‌شوند.

برترین مجله اینترنتی ایران
مجله سیب سبز: برای روی کاپ کیک‌ها می‌توانید از انواع کرم‌ها یا خامه فرم گرفته استفاده کنید. کاپ کیکی که برای‌تان درنظر گرفته‌ایم به‌خاطر وجود رنده پوست لیمو و آبلیمو مزه بی‌نظیری دارد، فقط فراموش نکنید هنگامی که می‌خواهید پوست لیمو را رنده کنید، خیلی خوب آن را با آب و اسکاچ بشویید تا موم یا پارافین روی سطح لیمو باقی نمانده باشد.

كاپ كيك ليمويي

مواد لازم:

  • آرد: یک‌ونیم پیمانه
  • کره ذوب شده: 115 گرم
  • شکر: یک پیمانه
  • تخم‌مرغ بزرگ: سه عدد
  • وانیل: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
  • بیکینگ پودر: یک قاشق چای‌خوری
  • آبلیموی تازه: 4 قاشق غذاخوری
  • رنده پوست لیمو: یک قاشق غذاخوری
  • شیر: نیم پیمانه

طرز تهیه:

1. فر را روی 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. در قالب مخصوص کاپ کیک، کپسول‌های کاغذی را بچینید. آرد و بیکینگ پودر را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.

2. در کاسه همزن، کره ذوب شده را با شکر خوب هم بزنید تا نرم و لطیف شود، حالا تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی و با فاصله به مواد اضافه کنید، یعنی اولین تخم‌مرغ را در مایه کیک بریزید و همزن را روشن کنید وقتی خوب به خورد مواد رفت، به‌همین صورت دومین تخم‌مرغ و بعد سومین تخم‌مرغ را اضافه کنید.

3. وانیل، رنده پوست لیمو و آبلیمو را بعد از آخرین تخم‌مرغ داخل مواد کیک بریزید. در انتها آرد مخلوط شده و شیر را هم اضافه کنید، با قاشق کمی هم بزنید، مواد کیک نباید سفت و نه شل باشد.

4. سه‌چهارم از کپسول‌های کاغذی کاپ کیک را با مواد کیک پر کنید و سینی کاپ کیک را به مدت 18 تا 20 دقیقه بپزید.

5. کافی است برای امتحان پخته شدن، یک خلال دندان را در کیک فرو کنید و آن تمیز بیرون بیاید. بعد از پخت، بگذارید کاپ کیک‌ها سرد شوند و روی آنها را با خامه یا انواع کرم تزئین کنید.
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه