طرز تهیه ناپلئونی شکلاتی,ناپلئونی شکلاتی

جهانی‌ها –> آشپزی

در این مطلب با طرز تهیه ناپلئونی شکلاتی آشنا میشوید امیدواریم مورد توجه شما قرار بگیرد.

مواد لازم:

طرز تهیه ناپلئونی شکلاتی,ناپلئونی شکلاتی

طرز تهیه :

فر را با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم.لابه ‌لای چهار برگ خمیر را با برس کره آب شده زده و روی هم قرار می‌دهیم. سپس خمیر را به صورت مربع‌های ۱۰ سانتی‌متری می‌بریم. (باید ۲۴ عدد مربع داشته باشید اگر کافی نبود دوباره تکرار کنید) روی شش عدد از آنها پودر کاکائو پاشیده و با پودر قند تزیین می‌کنیم خمیر‌ها را با احتیاط در سینی فر می‌گذاریم و به مدت پنج دقیقه در فر قرار داده تا روی آنها طلایی شود در این فاصله کرم را آماده می‌کنیم.دو پیمانه شیر وانیل و نمک را روی حرارت قرار می‌دهیم تا داغ شود زرده‌ها را با شکر آنقدر می‌زنیم تا رنگ آن سفید و مثل کرم غلیظ شود. آرد را هم در باقی شیر حل کرده و همراه زرده‌ها به شیر اضافه می‌کنیم. کرم را روی حرارت ملایم آنقدر هم می‌زنیم تا غلیظ شود. ظرف را از روی حرارت برداشته و شکلات را افزوده و مخلوط می‌کنیم تا شکلات ذوب شود.
برای درست کردن هر شیرینی لابه لای سه عدد خمیر کرم شکلاتی می‌مالیم و برای لایه رویی از خمیر تزیین شده استفاده می‌کنیم.این شیرینی را سرد سرو کنید.

منبع : groohashpazi

با تشکر از سایت groohashpazi

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه