ابتدا پیازهای خرد شده و نمک و فلفل را سرخ کرده وقتی که طلایی شد گوشت را به آن اضافه می‌کنیم.در ادامه مواد لازم و طرز تهیه را به طور کامل توضیح می دهیم.


مواد اولیه
برنج دو پیمانه
گوشت ماهیچه 500 گرم
پیاز برای سرخ کردن دو عدد
رب گوجه‌فرنگی دو قاشق غذاخوری
بادنجان قلمی یک کیلوگرم
زعفران حل کرده یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
ادویه پلویی به میزان لازم

طرز تهیه
ابتدا پیازهای خرد شده و نمک و فلفل را سرخ کرده وقتی که طلایی شد گوشت را به آن اضافه می‌کنیم و با رب گوجه‌فرنگی تفت می‌دهیم و کمی آب اضافه می‌کنیم تا گوشت‌‌ها بپزد، برنج را آبکش کرده و مواد گوشتی را به همراه ادویه پلویی لابه‌لای برنج قرار می‌دهیم تا زمانی که برنج دم بکشد، بادنجان‌‌ها را پوست گرفته و در روغن سرخ می‌کنیم و در هنگام سرو روی برنج قرار می‌دهیم. می‌توانیم کمی از برنج را زعفرانی کرده و همراه بادنجان برای تزیین پلو استفاده کنیم.
  
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه