کیک شطرنجی زیبایی خاصی دارد و می تواند مهمانی شما را به یاد ماندنی کند.

امام علی (ع) فرمود: زیاده روی در سرزنش نمودن ، آتش لجاجت را شعله ور می کند.

 

به گزارش سرویس خانواده جام نیوز، کیک شطرنجی درست کنید:

 

مواد لازم:
شکلات شیری: به مقدار لازم
مغز گردو: به مقدار لازم
موز خرد شده: به مقدار لازم
ژله بیرنگ بریلو: به مقدار لازم
تخم مرغ: 3 عدد
شیر: 3/4 پیمانه
روغن مایع: 1/2 لیوان
خامه فرم گرفته: 900 گرم
پودر کیک آماده: 1 عدد

 

ابتدا کیک اسفنجی را آماده می کنیم. سپس به سه قسمت تقسیم می کنیم و رنگ مورد نظر را با نوک چاقو به مواد کیک اضافه می کنیم. و تقسیم کننده را در قالب گذاشته و مواد رنگی را یکی در میان توی قالب می ریزیم کمی صبر می کنیم و تقسیم کننده را به آرامی به صورت عمود از قالب جدا می کنیم. و درون قالب بعدی می گذاریم و این بار جای رنگ ها را عوض می کنیم. و کار را به صورت قبل دوباره تکرار می کنیم.

 

هر سه قالب از مواد رنگی که به صورت یک درمیان رنگ شده را درون فری که از قبل روی ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم شده در طبقه وسط فر به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه قرار می دهیم . زمانی که چنگال را در مواد کیک فرو بردیم و مواد خام به آن نچسبید کیک آماده است. لایه های کیک را با خامه و گردو و شکلات و موز خرد شده روی هم قرار می دهیم. درصورتی که دوست داشته باشید کیک کمی نرم تر و شیرین تر باشد می توانید شربت یا کمی شهد روی لایه های کیک بریزید.

 

با خامه دور کیک و روی کیک را بپوشانید. اگر می خواهید دور کیک را به شکل زیر درآورید باید مقدار خامه دور کیک را با ضخامت بیشتر روی کیک قرار دهید و سپس کیک را بچرخانید و این وسیله که به مانند شانه می ماند را به صورت عمودی روی دیواره کیک قرار دهید زمانی که کیک را می چرخانید خطوط روی کیک پدیدار می شوند که با چرخش دوباره می توانید به آن نظم بدهید.مقداری از خامه را در چند ظرف بریزید و با نوک چاقو رنگ مجاز خوراکی به آن اضافه کنید. مقدار رنگ را اول کم بریزید اگر لازم شد دوباره می توانید رنگ را اضافه کنید.مقداری ژله بریلو بی رنگ را با رنگ قرمز مخلوط کردم و برای نوشتن و تزیین کیک استفاده کردم.

 

نکته
به شما سفارش می کنم که اگر می خواهید شکلی را راحت روی کیک بکشید یا مطلبی را بنویسید از این ژله استفاده کنید. کار با آن خیلی راحت است. بهتره خامه را به صورت آماده تهیه کنید چون آماده کردن خامه در منزل کمی وقت گیر است. کیک را در چند مرحله تزیین کنید هر بار که تزیین می کنید حدود نیم ساعت داخل یخچال بگذارید تا کیک و خامه خنک شود و فرم و شکل خامه بهتر بماند.

 

خامه را به اندازه مورد مصرف بیرون یخچال بگذارید بقیه را در یخچال بگذارید تا موقع استفاده خنک و سفت باشد. عکس ماسوره هایی است که برای تزیین کیک باربی و این کیک استفاده کردم. برای اینکه خامه ام دورنگ شود یعنی قسمت بیرونی کمی تیره تر شود کمی از رنگ قرمز را به دیواره خامه ریز با قلم مو کشیدم بعد خامه رنگی را درون خامه ریز ریختم و تزیین کردم.

 

آشپزی ایرانی / 2020

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه