آش شیر از غذاهای محلی دریان در استان آذربایجان شرقی است.

حضرت محمد (ٌص)  فرمودند: رمضان ماهى است که ابتدایش رحمت است و میانه ‏اش مغفرت و پایانش اجابت و آزادى از آتش جهنم.

 

به گزارش سرویس خانواده جام نیوز، در زیر مواد لازم و طرز تهیه آش شیر  توضیح داده شده است:


مواد لازم : برای ۴ تا ۶ نفر
شیر  ۱ لیتر
گندم پوست کنده  ۳۰۰ گرم
نخود  ۶۰ گرم
نمک و فلفل  به میزان لازم
کشمش بی ‏دانه، گردو، بادام  جهت تزیین

 


طرز تهیه :
گندم را از شب قبل خیس نمایید و با یک لیتر آب به همراه نخود روی حرارت قرار دهید تا زمانی که نخود پخته شود و گندم کاملاً لعاب دار شود.
سپس کمی نمک اضافه نمایید تا زمانی که آب حبوبات کشیده شود.
در این زمان شیر را بیفزایید و شعله را ملایم نمایید تاآش غلیظ شود.در پایان،آش را در ظرف کشیده روی آن مقدار قابل توجهی کشمش شسته شده و گردو و بادام بریزید.در کنار این آش معمولاً فالوده ی خانگی سرو می‏ شود.

انرژی کل: ۱۶۰۰کیلو کالری

 

آکا ایران/ 2015

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه