برنج را خیس كرده و آبكش می‌‌كنیم سپس خلال هویج، پرتقال، پسته و بادام را با هم مخلوط می‌‌كنیم. گوشت را با نمك و زردچوبه می‌‌پزیم بعد به همراه پیاز سرخ شده، دارچین و فلفل به مواد بالا اضافه می‌‌كنیم. در ادامه مواد لازم و طرز تهیه را به طور کامل توضیح می دهیم.

مواد لازم:
گوشت گوسفندی با استخوان نیم كیلوگرم
برنج یك كیلوگرم
كشمش در صورت تمایل یك پیمانه
پیاز سرخ‌شده دو عدد
هویج خلال‌ و پخته شده یك پیمانه
خلال پرتقال پخته شده نصف پیمانه
خلال بادام و پسته نصف پیمانه
دارچین یك قاشق غذاخوری
نمك، فلفل، زردچوبه و روغن به میزان لازم

طرز تهیه:
برنج را خیس كرده و آبكش می‌‌كنیم سپس خلال هویج، پرتقال، پسته و بادام را با هم مخلوط می‌‌كنیم. گوشت را با نمك و زردچوبه می‌‌پزیم بعد به همراه پیاز سرخ شده، دارچین و فلفل به مواد بالا اضافه می‌‌كنیم. برنج آبكش شده را در قابلمه ریخته لابه‌لای آن از مواد گوشت قرار می‌‌دهیم و روی آن روغن ریخته و دم می‌‌كنیم.
نكته : این برنج كمی شیرین است و اگر دوست داشته باشید می‌‌توانید یك پیمانه كشمش پلویی را هم تفت داده و روی برنج با زعفران تزئین كنید. 

 
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه