ابتدا پياز را خلال خرد كنيد و در مقدار كمي روغن ، همراه با كمي زرد چوبه سرخ كنيد تا طلايي شود .در ادامه مواد لازم و طرز تهیه را به طور کامل توضیح می دهیم.

مواد لازم براي چهار نفر :

عدس -------------------------------- 2 ليوان

سيب زميني ------------------------ 1 عدد متوسط

قارچ ---------------------------------- 4-5 عدد

پياز ----------------------------------- 1 عدد متوسط

جعفري خرد شده ------------------- نصف استكان

نمك ، آبليمو ------------------------- به مقدار لازم

طرز تهيه :
ابتدا پياز را خلال خرد كنيد و در مقدار كمي روغن ، همراه با كمي زرد چوبه سرخ كنيد تا طلايي شود .
عدس ها را ��اك كنيد و تميز بشوئيد . بهتر است 15 دقيقه در آب سرد و كمي نمك خيس كنيد . بعد به پياز اضافه كنيد و كمي تفت دهيد و همراه 3 ليوان آب بگذاريد تا با حرارت نه خيلي تند و نه خيلي ملايم بپزد .
سيب زميني را نگيني خرد كنيد و جداگانه سرخ كنيد .
قارچ را هم خلال خرد كنيد و جداگانه با حرارت زياد سرخ كنيد .
در اواخر پخت سيب زميني سرخ شده و قارچ را به قابلمه اضافه كنيد و حرارت را ملايم كنيد تا عدسي جا بيفتد .
دقت كنيد كه عدس ها آنقدر نپزند تا له شوند .
هنگام سرو غذا جعفري را به خوراك اضافه كنيد ، نمك و آبليموي غذا را اندازه كنيد و در ظرف مورد نظر سرو كنيد .
معمولا موقع ميل كردن عدسي اگر كمي گلپر روي آن بپاشيد مزه بهتري ميدهد .
از عدسي به عنوان يك صبحانه كامل ياد ميشود و خواص بسياري دارد .
از جمله تقويت حافظه و بينايي و همچنين براي افراد مبتلا به كم خوني بسيار مفيد است .
و اينكه به عنوان عدسي تبريزي اين غذا آموزش داده شد ؛ به اين دليل است كه فكر ميكنم اين غذا فقط در تبريز به اين صورت ( همراه با سيب زميني و جعفري ) تهيه ميشود .

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه