شما قرار است با پیشنهادهای ما حداقل در طول تعطیلات نوروز علاوه بر اینکه یک عید به یادماندنی را بگذرانید که با تغییر در برنامه غذایی تان آشنا شوید و به خصوص درباره صبحانه بدانید.در ادامه مواد لازم و طرز تهیه را به طور کامل توضیح می دهیم.

شما قرار است با پیشنهادهای ما حداقل در طول تعطیلات نوروز علاوه بر اینکه یک عید به یادماندنی را بگذرانید که با تغییر در برنامه غذایی تان آشنا شوید و به خصوص درباره صبحانه بدانید که همیشه قرار نیست همه چیز در همان دو سه لقمه همیشگی خلاصه شود که فقط از سر عجله بر دهان می گذاریم و البته اینقدر یکنواخت شده که گاهی کلا ترجیح می دهیم عطای همان دو سه لقمه را هم به لقایش ببخشیم. دقیقا به همین دلیل است که صبحانه های متفاوت را به شما پیشنهاد می کنیم.

 عدسی پیشنهاد وعده صبحگاهی امروز است و خوراک مرغ و سیب زمینی هم پیشنهاد ناهار. طبق معمول اول می رویم سراغ صبحانه.

صبحانه: عدسی
عدسی غذای نا آشنایی برای ما ایرانی ها نیست اما به هر حال خیلی کم پیش آماده که این غذا را در وعده صبحگاهی و به عنوان صبحانه بخوریم. با این حال عدسی که شاید برای ما یک غذای سبک باشد برای فرنگی ها یک صبحانه مقوی و پرانرژی است. فراموش نکنید که عدس خون ساز است و آهن مورد نیاز بدن شما را تامین می کند. برای تهیه یک عدسی خانوادگی اما که قرار است صبحگاه میل کنید باید بین سه پیمانه عدس ، دو عدد سیب زمینی متوسط ، یک نصفه پیاز و البته یک عدد عصاره مرغ در آشپزخانه داشته باشید. در ضمن روغن زیتون هم فراموش نشود.

روش تهیه :
1- عدس ها را شسته و کناری بگذارید.
2 - نصفه پیاز را در کمی روغن زیتون که قبلا داخل قابلمه داغ کرده اید خرد کرده و کمی تفت دهید.
3- بعد از اینکه رنگ پیازها طلایی شد به اندازه سه لیوان آب داخل قابلمه ای بریزید که قبلا در آن پیاز داغ کرده اید و اجازه بدهید آب به جوش بیاید.
4- بعد از به جوش آمدن آب عصاره مرغ را پودر کنید و داخل آقابلمه بریزید و سپس عدس ها را هم به آن اضافه کنید.
5- سیب زمینی ها را پوست بکنید و سپس آنها را ریز خرد کنید و بعد از شستشو ، آنها را هم داخل قابلمه بریزید.
6- برای مدت یکساعت اجازه بدهید عدسی روی حرارت ملایم غل بزند تا حسابی لعاب بیاندازد.
7- در صورت دلخواه می توانید زردچوبه و کمی هم فلفل سیاه را چاشنی عدسی در حال پخت خود بکنید.
8- بعد از اینکه عدسی را برای سرو کردن آماده کردید روغن زیتون و لیمو ترش تازه هم کنار دست خود داشته باشید تا با اضافه کردن آنها به عدسی یک طعم فوق العاده صبحگاهی را تجربه کنید.

ناهار: خوراک مرغ و سیب زمینی
بعد از دو سه روز پرخوری کردن بهتر است یک روز را به شکم مبارکتان استراحت بدهید و غذای سبک تری نوش جان کنید. پیشنهاد ناهار دوم فروردین ما همین خوراک مرغ و سیب زمینی است که برای تهیه اش باید این از این مواد استفاده کنید:
سینه مرغ پخته شده : 200 گرم
رب گوجه فرنگی : دو قاشق غذاخوری
روغن زیتون : 2 قاشق سوپ خوری
پیاز متوسط : دو عدد
آب گوجه فرنگی : یک پیمانه
دارچین پاپریکا و نمک : به میزان لازم
سیب زمینی : دو عدد متوسط

روش تهیه:
1- در اول کار پیاز را ریز خرد کرده و در روغن زیتون برای مدت کوتاه 2 تا 3 دقیقه تفت دهید.
2- در مرحله دوم رب را به پیاز داغ بیافزایید و اجازه بدهید کمی همراه پیاز تفت داده شود تا بوی آن از بین برود.
3- حالا وقت اضافه کردن آب گوجه فرنگی است. باید بگذارید این ترکیب به نقطه جوش برسد و آنقدر غل بزند که یک سس غلیظ به دست بیاید.
4- سس به دست آمده را از روی گاز بردارید و کنار بگذارید. در این مرحله باید تکه های مرغ را داخل سس بریزید و برای چند دقیقه ای بگذارید در همان حالت باقی بماند.
5- در ظرفی که داخل فر قابل استفاده باشد مواد مرغ سس دار را بریزید.
6- سیب زمینی ها را هم بعد از پوست کندن و حلقه حلقه کردن و البته شستن روی مرغ ها قرار دهید. می توانید کمی فلفل سیاه هم روی آنها بپاشید.
7- غذا را در فری که با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده به مدت فقط 20 دقیقه قرار بدهید تا برشته شود.
خوراک مرغ و سیب زمینی شما آماده سرو شدن است. فراموش نکنید که این غذا باید بدون برنج میل شود. نوش جانتان...

    
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه