اگر به دنبال دسری خوشمزه، متنوع و در عین حال نیروزا برای سفره‌های افطاری‌تان می‌گردید، پیشنهاد ما را رد نکنید.

فرنی انبه؛ دسری نیروزا ویژه‌ی ماه مبارک رمضان


اگر به دنبال دسری خوشمزه، متنوع و در عین حال نیروزا برا�� سفره‌های افطاری‌تان می‌گردید، پیشنهاد ما را رد نکنید.

فرنی انبه

مواد لازم:

آرد برنج                          3 قاشق سوپ‌خوری

آرد نشاسته                   1 قاشق سوپ‌خوری

شیر                               2 لیوان

شکر                              1/2 پیمانه

گلاب                              یک قاشق سوپ‌خوری

خامه                              2 قاشق سوپ‌خوری

انبه                                1 عدد

کره                                25 گرم

فرنی انبه

طرز تهیه:

1- آرد برنج، آرد نشاسته و شیر را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید.

2- وقتی شیر ولرم شد، شکر را به آن اضافه کنید تا شکر حل شود و شیر به جوش بیاید.

3- گلاب را اضافه کنید و اجازه دهید که مواد فرنی غلیظ شود.

4- بعد، از روی حرارت بردارید و کره را اضافه کنید.

 

5- پوست انبه را بگیرید و میکس کنید تا حسابی پوره شود.

6- خامه و پوره انبه را به فرنی خنک شده اضافه کنید و در ظرفی که می‌خواهید سرو کنید بریزید و بگذارید یخچال تا خودش را بگیرد و رویش بسته شود.

بخش تغذیه و آشپزی تبیان


منبع: روزگار نو

 

مطالب مرتبط:

روش تهیه فرنی کاکائویی و نارگیلی

شیر برنج

فرنی گیلانی

یخ در بهشت  

فرنی

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه