قطایف، شیرینی محبوب کشورهای عربی در ماه مبارک رمضان

قطایف، شیرینی محبوب کشورهای عربی در ماه مبارک رمضان


این شیرینی در ماه رمضان در کشورهای عربی بسیار طرفدار داشته و در ترکیه به نام (تاش کاداییف) معروف است.


می‌توانید مواد میانی این شیرینی را به دلخواه تغییر دهید و از کرم پاتیسیر یا انواع پنیر، گوشت و سبزیجات برای پرکردن قطایف استفاده کنید.

قطایف

مواد لازم برای تهیه خمیر قطایف:

آرد                                            1 و یک دوم پیمانه

مایه خمیر                                  سه چهارم قاشق چای‌خوری

شکر                                         1 قاشق چای‌خوری

آب گرم                                      1 و یک دوم پیمانه

نمک                                          یک پنسه

روغن برای سرخ کردن                به میزان لازم

 

مواد میانی قطایف:

شکر                                          4 قاشق چای‌خوری

دارچین                                       2 قاشق چای‌خوری

گردوی خردشده                         220 گرم

 

مواد لازم برای تهیه شربت قطایف:

شکر                                         2 و یک دوم پیمانه

گلاب                                         یک چهارم پیمانه

آب                                            1 و یک دوم پیمانه

هل                                           3 عدد

دارچین                                      3 شاخه

آب لیمو ترش                             1 قاشق چای‌خوری

قطایف

طرز تهیه:

* مایه خمیر، شکر و یک چهارم پیمانه آب را با هم مخلوط کنید تا مایه خمیر و شکر در آب حل شود.

 

* آرد و نمک را الک کنید و در کاسه ای بریزید. میان آرد را گود کنید و یک پیمانه آب و مخلوط مایه خمیر را در مرکز آن بریزید. سپس به آرامی آن‌ها را مخلوط کنید تا مخلوط کاملاً صاف و یکدست شود. روی خمیر را یک ساعت بپوشانید و در جای گرم قرار دهید تا خمیر عمل بیاید.

 

* در یک تابه نچسب، مقداری روغن گرم کنید و حدود یک و یک دوم قاشق سوپ‌خوری از مواد را به شکل دایره بریزید (حدوداً به قطر 7 سانتی متر). سپس صبر کنید تا زیر آن کمی طلایی شود و روی آن حباب‌هایی به وجود آید. اگر مخلوط سفت بود آب باقیمانده را به خمیر اضافه کنید. تمام خمیر را به همین ترتیب در روغن سرخ کنید دقت داشته باشید که تنها یک سمت خمیر در روغن سرخ می‌شود.

 

* قطایف آماده را در بشقابی بچینید و روی آن را بپوشانید. در این فاصله، مواد میانی را آماده کنید.

 

طرز تهیه مواد میانی قطایف:

 تمام مواد میانی را با هم مخلوط کنید و یک قاشق سوپ‌خوری از آن را روی سمت نپخته و سرخ نشده خمیر قرار دهید. لبه خمیر را مانند قطاب روی هم آورید و با انگشت فشار دهید تا کاملاً به هم بچسبند. سپس قطایف را در روغن فراوان سرخ کنید تا دو طرف آن طلایی شود.

قطایف داغ را در شربت ولرم بیندازید و آن را داغ یا سرد سرو کنید.

 

طرز تهیه شربت:

مواد شربت را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید. بعد از جوش آمدن، حدود پنج دقیقه مخلوط را بجوشانید تا قوام بیاید. سپس مواد را از روی حرارت کنار بگذارید تا کمی خنک شود.

بخش تغذیه و آشپزی تبیان


منبع: روزگار نو

 

مطالب مرتبط:

نگاهی به غذای مردم سوریه در ماه مبارک رمضان

آشنایی با روش تهیه‌ی مقلوبه؛ غذای لبنانی

روش تهیه‌ی مُجَــدّرِه؛ غذای لبنانی

روش تهیه‌ی سمبوسه با اسفناج؛ غذای عربی

روش تهیه‌ی شامی لبنانی

الفته (غذای لبنانی)

عرایس (غذای عربی)

خورش مرغ و زیتون؛ غذایی لبنانی

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه