ميگوها را کاملاً پاک کرده و مي شوييم . پياز را خرد مي کنيم و با 3 قاشق سوپخوري روغن، کمي تفت مي دهيم. سپس سير ، شنبليله و گشنيز را خرد کرده و با پياز کمي تفت مي دهيم . در ادامه مواد لازم و طرز تهیه را به طور کامل توضیح می دهیم.

مواد لازم :
ميگوي پاک شده نيم کيلو 
سير يک بوته 
گشنيز 150 گرم 
شنبليله 150 گرم 
تمبرهندي نصف بسته 
پياز يک عدد 
نمک ، فلفل و زرد چوبه به ميزان دلخواه 
رب گوجه فرنگي يا آب گوجه فرنگي يک قاشق سوپخوري

طرز تهيه :
ميگوها را کاملاً پاک کرده و مي شوييم . پياز را خرد مي کنيم و با 3 قاشق سوپخوري روغن، کمي تفت مي دهيم. سپس سير ، شنبليله و گشنيز را خرد کرده و با پياز کمي تفت مي دهيم . ميگوها را با کمي زرد چوبه ، پودر فلفل و نمک به همراه سبزي ها تفت مي دهيم . بعد شيره تمبرهندي و رب گوجه فرنگي ( يا آب گوجه فرنگي ) را به مواد قبلي اضافه مي کنيم . قليه ميگو را با شعله ملايم به مدت 30 دقيقه مي پزيم . غذا آماده ي سرو است.

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه