گوشت را ریز خرد کرده کمی تفت دهید هسته ی قیسی ها و خرماها را گرفته و کشمش را چند دقیقه خیس کنید سپس ان ها را نیز تفت دهید و با گوشت و ادویه پلویی مخلوط کنید .در ادامه مواد لازم و طرز تهیه را به طور کامل توضیح می دهیم.

مواد لازم:
برنج 500گرم
گوشت 400گرم
کشمش 80گرم
زعفران 1قاشق چایخوری
خرما 100گرم
��مک و روغن و ادویه به مقدار کافی
قیسی 200گرم

طرز تهیه:
گوشت را ریز خرد کرده کمی تفت دهید هسته ی قیسی ها و خرماها را گرفته و کشمش را چند دقیقه خیس کنید سپس ان ها را نیز تفت دهید و با گوشت و ادویه پلویی مخلوط کنید برنج را با اب و نمک پخته و ابکش کنید سپس در یک قابلمه مقداری اب و روغن ریخته و کف ان را برنج بریزید و سپس یک لایه از مایه گوشت و این کار را تا تمام شدن مواد انجام دهید و سپس مقداری روغن روی ان داده و دم کنید و سپس بعد از دم کشیدن ان را در دیس بکشید و مقداری کره روی ان داده و با زعفران ان را تزیین کنید

 
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه