سیب زمینی را پوست می كنیم و آنها را در داخل آب می پزیم. سپس آنرا در داخل ظرفی دیگر منتقل كرده ، خرد می كنند. (برای سهولت كار ، می توان آنرا با دنده درشت نیز چرخ كرد) پس از آن شیر ، كره و پیاز رنده شده.در ادامه مواد لازم و طرز تهیه را به طور کامل توضیح می دهیم.

مواد لازم: 
ـ آرد (۷۰۰ گرم)
ـ سیب زمینی (۶۰۰ گرم)
ـ شیر (۵۰ گرم)
ـ كره (۴۰ گرم) 
ـ نمك و فلفل (به مقدار لازم)


طریقه پخت: 
سیب زمینی را پوست می كنیم و آنها را در داخل آب می پزیم. سپس آنرا در داخل ظرفی دیگر منتقل كرده ، خرد می كنند. (برای سهولت كار ، می توان آنرا با دنده درشت نیز چرخ كرد) پس از آن شیر ، كره و پیاز رنده شده و نمك و فلفل را به آن می افزائیم و به خوبی قاطی می كنند. از خمیری كه درست نموده اند ، مقداری برداشته و آنرا پهن می كنند. مقداری از مواد آماده شدهٔ سیب زمینی را به داخل آن می گذارند و اطراف آنرا می چسبانند. سپس آنرا در داخل تنور و یا فر قرار می دهند تا بپزد.

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه