کلم پلوی شیرازی


كلم پلوی شیرازی - تصویر 1


مواد لازم :

سبزی( شوید،تره،ریحان،جعفری) نیم کیلو
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل و روغن به میزان لازم
برنج نیم کیلو
کلم خرد شده نیم کیلو
گوشت چرخ کرده 300 گرم
پیاز متوسط 2 عدد
ادویه پلویی 1 قاشق مرباخوری


طرز تهیه:

سبزی ها را خرد می کنیم. برنج را خیس کرده و بعد از کمی پختن، سبزی را اضافه کرده و مانند سبزی پلو آبکش می کنیم.

گوشت را به همراه 1 عدد پیاز رنده شده چنگ می زنیم. کمی از گوشت را برداشته و با دست گرد می کنیم. به همین ترتیب تمام گوشت را به شکل گوله های کوچک در می آوریم. گوله های گوشت را در آرد می غلتانیم و بعد در حدی که خودش را بگیرد، در روغن کمی سرخ می کنیم. سپس آن را کنار می گذاریم .

یک عدد پیاز را خرد می کنیم و کمی در روغن( روی حرارت) تفت می دهیم تا طلایی شود. کلم را اضافه کرده و به مدت 12-10 دقیقه با حرارت ملایم تفت می دهیم . نمک ، فلفل ، زردچوبه و ادویه را ریخته و دوباره کمی هم می زنیم.

کمی روغن ته قابلمه می ریزیم. مقداری برنج در قابلمه ریخته و نیمی از مایع کلم و گوشت روی آن می ریزیم. دوباره برنج ریخته و مواد را روی آن می ریزیم تا مواد تمام شود. قابلمه را روی حرارت گذاشته و دمکنی روی آن می گذاریم تا برنج دم بکشد.


*خواص خوراکی ها:

 کلم 

 پیاز 

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه