ابتدا برنج را شسته و خیس می کنیم لوبیا ها را شسته و خرد کرده و به همراه پیاز خرد شده در روغن ریخته و تفت می دهیم تا طلایی شود بعد گوشت را که به صورت قیمه ای خرد کرده ایم به پیاز اضافه می کنیم .در ادامه مواد لازم و طرز تهیه را به طور کامل توضیح می دهیم.

مواد لازم:
گوشت ران شتر مرغ 300گرم
پیاز دو عدد
لوبیا سبز 250گرم
برنج 5پیمانه
دارچین یک قاشق غذاخوری
روغن به میزان لازم
پودر زیره سبز یک و نیم قاشق چای خوری
پودر گل محمدی در صورت تمایل نصف قاشق مربا خوری
زردچوبه و فلفل سیاه به میزان لازم
نمک به میزان لازم
ادویه کاری یک قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی سه قاشق غذاخوری
پودر تخم گشنیز یک قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده دو قاشق غذاخوری


طرز تهیه:
ابتدا برنج را شسته و خیس می کنیم لوبیا ها را شسته و خرد کرده و به همراه پیاز خرد شده در روغن ریخته و تفت می دهیم تا طلایی شود بعد گوشت را که به صورت قیمه ای خرد کرده ایم به پیاز اضافه می کنیم صبر می کنیم اب گوشت که کشیده شد ان گاه زردچوبه و ادویه کاری و فلفل سیاه و پودر زیره سبز و کمی دارچین را به گوشت می افزاییم و سپس رب را اضافه کرده و رب که سرخ و رنگ روغن نارنجی شد اب را اضافه کرده و می گذاریم تا گوشت بپزد وقتی گوشت نیم پز شد لوبیا را اضافه می کنیم تا گوشت به همراه لوبیا پخته شود وقتی مقدار کمی اب داشت زعفران دارچین و نمک را اضافه می کنیم صبر می کنیم اب گوشت کشیده شود و روغن بیندازد برنج را در اب جوش ریخته و یک قاشق مربا خوری زردچوبه به ان اضافه می کنیم تا در اب بجوشد برنج را دون برداشته و ابکشی می کنیم در قابلمه مایه ی گوشتی را لا به لای برنج ریخته و ان را دم می کنیم 

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه