لوبیا پلو


لوبیا پلو - تصویر 1

مواد لازم ( برای 4 نفر ) :

برنج 5/0 کیلو
لوبیا سبز 400 گرم
پیاز متوسط 3 عدد
گوشت گاو یا گوسفند 400 گرم
رب گوجه فرنگی 1 تا 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به اندازه لازم
روغن 100 گرم

طرز تهیه :

پیاز را پوست بکنید و خرد کنید . سپس در روغن سرخ کنید تا رنگش طلایی شود . گوشت را به قطعات کوچک خرد کنید و به پیاز اضافه کنید . آن را بر روی شعله ی متوسط حرارت دهید تا رنگ گوشت عوض شود .

لوبیاها را بشویید و ریز خرد کنید . آنها را با یکی دو لیوان آب داغ به گوشت و پیاز اضافه کنید و نیم ساعت روی شعله ی متوسط بگذارید. در این مرحله در صورت نیاز، باز هم آب اضافه کنید . سپس نمک ، فلفل و رب گوجه را هم اضافه کنید و آن را به مدت 15 دقیقه با حرارت متوسط بپزید . حالا مواد گوشتی لازم برای تهیه لوبیا پلو آماده شد.

برنج را آبکش کنید ( برای یادگیری طرز تهیه پلو اینجا را کلیک کنید  ). سپس یک لایه از مواد گوشتی و یک لایه از برنج آبکش شده در قابلمه بریزید ( یا برنج و مواد گوشتی را با هم در قابلمه مخلوط کنید ) و به مدت30 دقیقه روی شعله ی کم حرارت دهید تا لوبیا پلو دم بکشد. بعد از اینمدت غذا آماده سرو است.

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه