گوشت را با پياز خرد شده تفت داده و مي‌گذاريم تا بپزد و در انتها نمك و فلفل را به آن مي‌افزاييم. كشمش را با كره تفت مي‌دهيم و به ترتيب زرشك، خلال بادام، پسته، لپه و پياز داغ را به آن اضافه مي‌كنيم.در ادامه مواد لازم و طرز تهیه را به طور کامل توضیح می دهیم.

موادلازم:

كشمش نصف پيمانه
زرشك 4/1پيمانه
خلال بادام پخته 4/1پيمانه
خلال پسته پخته 4/1پيمانه
لپه پخته شده 4/1پيمانه
پياز داغ نصف پيمانه
گوشت ماهيچه يا گردن گوسفند 500 گرم
آب زعفران سه قاشق غذاخوري
پياز يك عدد
پودر دارچين، زيره و هل روي هم يك قاشق چايخوري
كره به ميزان لازم
نمك و فلفل به ميزان لازم
برنج پنج پيمانه

طرز تهيه:

گوشت را با پياز خرد شده تفت داده و مي‌گذاريم تا بپزد و در انتها نمك و فلفل را به آن مي‌افزاييم. كشمش را با كره تفت مي‌دهيم و به ترتيب زرشك، خلال بادام، پسته، لپه و پياز داغ را به آن اضافه مي‌كنيم.
سپس آب زعفران، پودر دارچين، زيره و هل را افزوده و به اندازه نصف استكان آب به آن اضافه مي‌كنيم و مي‌گذاريم تا جا بيفتد.
برنج را آبکش نموده و دم مي‌گذاريم. بعد از آماده شدن، اين مواد را لابه‌لاي پلوي سفيد ريخته به همراه گوشت و سرو مي‌كنيم.

  
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه