نحوه درست کردن سرکه ترخون,سرکه ترخون

جهانی‌ها – > آشپزی

دوستان عزیز غذاها و سالادهای خود را با استفاده از این سرکه، با عطر ترخون، معطر کنید.

مواد لازم:

نحوه درست کردن سرکه ترخون,سرکه ترخون

طرز تهیه:

۱- برای آزاد شدن طعم و رایحه ترخون، کمی آن‌ها را له کنید.

۲- برگ‌های له شده را درون ظرفی بریزید.

۳- سرکه را روی برگ‌ها بریزید.

۴- درب ظرف را بگذارید و آن را در جای خنک و تاریک به مدت ۳- ۲ هفته نگه‌داری کنید.
با انجام اینکار، عطر و طعم ترخون به سرکه منتقل می‌شود.
۵- سرکه را از صافی رد کنید، سپس آن را درون بطری‌ها بریزید.
قبل از انجام اینکار درون هر بطری، یک شاخه ترخون بگذارید.
۶- درب بطری‌ها را ببندید و روی آن‌ها برچسب و تاریخ بگذارید.

توجه:

تاریخ اعتبار این سرکه ۶ ماه پس از تولید است.

نکات لازم:

برای خواباندن ترخون در سرکه، از ظروف بزرگ سرامیکی یا شیشه‌ای استفاده کنید.

برای نگه‌داری سرکه از ظروف مناسب استفاده کنید.

منبع:بیتوته

با تشکر از سایت بیتوته

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه