نوشیدنی کیوی و زنجبیل مخصوص بعد افطار

نوشیدنی کیوی و زنجبیل,نوشیدنی بعد افطار

 

جهانی‌ها –> آشپزی

تابستان فصل نوشیدنی‌های خنک و جذاب است؛ حال که ماه مبارک رمضان هم با فصل گرم تابستان مقارن شده است، ضرورت قرار گرفتن نوشیدنی‌های سالم و طبیعی در برنامه غذایی روزه‌داران بیشتر احساس می‌شود.

در این مقاله برای شما نوشیدنی‌های خنک و متنوع تابستانی را در نظر گرفته‌ایم که فکر می‌کنم برای روزه داران عزیز و کمک به گذر از این روزهای گرم و طولانی جذاب و کاربردی باشد.

کیوی – زنجبیل
وقتی کیوی آب گرفته می‌شود، طعم و مزه قوی‌تری دارد، حالا تصور کنید که ریشه زنجبیل با آن عطر و مزه قوی به کیوی اضافه شود، نتیجه نهایی نوشیدنی معطر، خنک‌کننده و خوشمزه است که دمای بدن را متعادل کرده و عطش را بر طرف می‌کند.

مواد لازم:

نوشیدنی کیوی و زنجبیل,نوشیدنی بعد افطار

 

روش تهیه :
کیوی را پوست کنده و آب بگیرید. شکر را در سودا حل کرده و با زنجبیل مخلوط کنید، سپس آن را صاف کرده و به آب کیوی اضافه کنید.

نکات :
- کیوی را می‌توانید با پوست آب بگیرید.
- کیوی میوه نیمه استوایی است، بنابراین باید در یخچال نگهداری شود. اگر می‌خواهید کیوی زودتر رسیده شود، آن را با سیب، موز یا گلابی در کیسه پلاستیک در بسته بگذارید.

منبع : سیب سبز

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه