پلوی شیرازی


پلوی شیرازی - تصویر 1

مواد لازم :

1 لیوان

روغن مایع

نصف لیوان

ماست

50 گرم

زرشک پلویی

1 قاشق غذاخوری

شکر

3 عدد

زرده تخم مرغ

نصف قاشق مربا خوری

زعفران سائیده

500 گرم

برنج

نیم کیلو

مرغ

50 گرم

خلال پسته و بادام

2عدد

بادمجان دلمه ای

طرز تهیه :

زرشک را شسته با کمی روغن تفت می دهیم. سپس زعفران  و شکر را اضافه کرده مخلوط می کنیم تا شکر به وسیله آبی که در زرشک است حل شود. برنج را خیس کرده و آب را جوش آورده و برنج را آبکش می کنیم، البته کمی زنده تر . دو سوم برنج را در مخلوط ماست  و روغن مایع و زعفران و زرده تخم مرغ  ریخته و مخلوط می کنیم. مخلوط را در ظرفی که چرب کرده ایم می ریزیم . یک ردیف بادمجان می چینیم ، روی آن یک ردیف خلال پسته و بادام و زرشک می پاشیم. سپس گوشت مرغ را قرار داده ، بقیه برنج را که ساده است می ریزیم. مابقی مایه را دور تا دور ظرف می ریزیم تا به مواد آغشته شود روی آن فویل کشیده در طبقه اول فر با حرارتی 175 سانتیگراد به مدت 1 تا 5/1 ساعت می پزیم. پس از طلائی شدن ته برنج ، آن را با خلال پسته و بادام و زرشک تزئین می کنیم.

منبع : WWW.JAME-JAM.IR/COOK 

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه