پیتزای کدو


پیتزای كدو - تصویر 1

مواد لازم :

خمیر پیتزا200 گرم
کره30 گرم
کدوی متوسط4 عدد
تخم مرغ3 عدد
نان خشک کوبیده شده80 گرم
خامه رقیق100 میلی لیتر
شیر100 میلی لیتر
پنیر پیتزای خرد شده4 قاشق غذاخوری
ریحان خرد شده2 قاشق غذاخوری
سس فلفل2 قاشق چای خوری
نمک و فلفل به میزان کافی

طرز تهیه :

پیتزای كدو - تصویر 2

کدوها را به دو یا چند قسمت 5 سانتیمتری ( درشت ) خرد کنید.

پیتزای كدو - تصویر 3

آنها را به مدت 5 دقیقه داخل آب جوش نمک زده روی شعله حرارت دهید.

پس از 5 دقیقه آنها را با آب سرد شسته و خنک کنید.

پیتزای كدو - تصویر 4

سپس کدوها را حلقه حلقه کنید و با استفاده از پارچه ای تمیز آنها را خشک کنید.

پیتزای كدو - تصویر 5

تخم مرغ ها را با خامه و شیر  مخلوط کرده و خوب هم بزنید.

خرده های نان ، پنیر پیتزا ، سس فلفل ، ریحان  ، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.

پیتزای كدو - تصویر 6

خمیر پیتزا را داخل ظرف مخصوص فر ( مثل پیرکس یا تفلون ) پهن کنید.

پیتزای كدو - تصویر 7

کدوهای حلقه شده را روی خمیر پیتزا قرار دهید.

سپس مخلوط آماده ی فوق را روی آن بریزید.

ظرف را در دمای 180سانتیگراد فر، به مدت 35 دقیقه قرار دهید.

پس از اتمام زمان پخت ، غذا آماده سرو است و می توانید آن را میل کنید.

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه