پیتزا نیویورکی نباید خشک شود برای جلوگیری از این امر بعد از 10 دقیقه طبخ در فر به آن سر بزنید

امام علی علیه السلام فرمودند:خوش اخلاقى  روزى  ها را زیاد مى کند و میان  دوستان  انس  و الفت  پدید مى آورد.


به گزارش سرویس خانواده جام نیوز،

 

مواد لازم:

مناسب برای 4 نفر

    فلفل سفید : یک قاشق مرباخوری
    لیمو ترش : نصف یک عدد
    خامه یا سرشیر : یک فنجان
    خمیر پیتزا بزرگ : یک عدد
    گوشت ریش ریش شده نیم پز : 200 گرم
    روغن زیتون : به مقدار لازم
    پنیر موزارلا : به مقدار لازم
    پیاز متوسط : یک عدد


پیتزا نیویورکی

دستور پخت:

1- فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت داغ کنید.

2- پیاز را به صورت حلقه های ظریف با چاقو برش دهید و توسط روغن زیتون تا جایی که حلقه های پیاز طلایی شود سرخ کنید .

3- خامه را کمی بجوشانید تا غلیظ شود؛ سپس فلفل سفید را به همراه آب نصف لیمو ترش به خامه اضافه کنید.

4- خمیر پیتزا را روی سینی مخصوص پیتزا پهن کنید .

5- پنیر موزارلا و گوشت را به صورتی که روی خمیر را یک لایه کامل بپوشاند، بر روی خمیر بریزید. مخلوط خامه را به طوری که کاملا سطح پیتزا را بپوشاند، روی گوشت و پنیر بریزید.

6- مقداری دیگر پنیر موزارلا روی پیتزا بریزید .

7- پیازهای سرخ شده را به صورت یکنواخت بر روی پیتزا ی نیویورکی بپاشید.

8- پیتزا نیویورکی نباید خشک شود برای جلوگیری از این امر بعد از 10 دقیقه طبخ در فر به آن سر بزنید و زمانی که روی پیتزا کمی متمایل به رنگ طلایی شد آن را از فر خارج کنید.

 

برترین ها /2021

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه