ابتدا روغن را خوب داغ میكنیم و سپس گوشت را در آن سرخ میكنیم و پیاز را به آن اضافه كرده و میگذاریم تا طلایی شود.در ادامه مواد لازم و طرز تهیه را به طور کامل توضیح می دهیم.

● مواد لازم برای شش نفر: 
گوشت: نیم كیلو 
پیاز: دو عدد بزرگ 
ربگوجه: دو قاشق سوپخوری 
روغن: یك پیمانه 
آب: چهار پیمانه 
برنج شسته و خیس شده: چهار پیمانه 
نمك و فلفل: به میزان لازم 


● طرز تهیه: 
ابتدا روغن را خوب داغ میكنیم و سپس گوشت را در آن سرخ میكنیم و پیاز را به آن اضافه كرده و میگذاریم تا طلایی شود و سپس ربگوجه را اضافه میكنیم و با هم سرخ میكنیم. مواد كه خوب سرخ شد آب را به آن اضافه میكنیم و شعله را كم میكنیم تا مواد بپزد. بعد از این كه گوشت پخت و آب موادمان كمی كشیده شد برنج را اضافه میكنیم و میگذاریم تا برنج، آب مواد را بكشد. بعد به مدت نیم ساعت میگذاریم تا دم بكشد.

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه