يکي دو عدد از پياز ها را رنده ميکنيم و از صافي رد ميکنيم بعد آب آنرا ميگيريم و آب پياز را با روغن زيتون و فلفل کوبيده مخلوط مينمائيم ، گوشت ها را نازک و کوچک مي بريم در مايه آب پياز مي خوابانيم فلفل و بقيه پياز را ظريف خلال ميکنيم با کره کمي سرخ مينمائيم.در ادامه مواد لازم و طرز تهیه را به طور کامل توضیح می دهیم.

گوشت راسته گوساله 1000 گرم
فلفل سبز دلمه ای 4 عدد
آب لیموترش 5 عدد
گوجه فرنگی 4 عدد
کره 150 گرم
روغن زیتون 100 گرم
شیر کم سدیم 1 قاشق مرباخوری
گوجه برقانی قدری
طرز تهیه :
یکی دو عدد از پیاز ها را رنده میکنیم و از صافی رد میکنیم بعد آب آنرا میگیریم و آب پیاز را با روغن زیتون و فلفل کوبیده مخلوط مینمائیم ، گوشت ها را نازک و کوچک می بریم در مایه آب پیاز می خوابانیم فلفل و بقیه پیاز را ظریف خلال میکنیم با کره کمی سرخ مینمائیم
بعد گوجه فرنگی را خرد میکنیم و داخل آن میریزیم میگذاریم آهسته بجوشد تا پیاز و فلفل نرم شود و سس آن غلیظ گردد باندازه کافی به آن نمک میزنیم گوشت ها را به سیخ کوچک فلزی یا چوبی میکشیم تا به چدنی را میگذاریم داغ شود و کمی روغن زیتون در آن میریزیم و دو طرف گوشت ها را در تابه کباب مینمائیم
مایه پیاز و فلفل را ته دیس مناسبی میریزیم و سیخ ها را روی آن قرار میدهیم و اطراف آنرا با ریحان تزئین مینمائیم . در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 6 نفر کافیست
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :
مطالب مشابه :