براي تهيه اين کباب به سيخهاي کوچک چوبي که معمولا از درخت انار تهيه ميشود احتياج داريم (و يا سيخهاي آماده شده کوچک از نوع فلزي که زنگ نميزند )در ادامه مواد لازم و طرز تهیه را به طور کامل توضیح می دهیم.

 مواد لازم :
 گوشت سر دست گوسفند 1000 گرم
 پیاز 500 گرم
دنبه 250 گرم
کره 150 گرم
فلفل سبز 250 گرم
 گوجه فرنگی 500 گرم
فلفل قدری
نمک قدری

 طرز تهیه :
 برای تهیه این کباب به سیخهای کوچک چوبی که معمولا از درخت انار تهیه میشود احتیاج داریم (و یا سیخهای آماده شده کوچک از نوع فلزی که زنگ نمیزند معمولا در فروشگاهها حاضر برای فروش و استفاده است ) گوشت را قطعه قطعه می بریم ( باندازه تقریبا طول 4 قطر 2 سانتیمتر ) و سیخهای چوبی را پوست می کنیم و نوک آنها را تیز می نمائیم ، بعد بترتیب یک قطعه گوشت و یک قطعه دنبه و یک پیاز کوچک و یک قطعه فلفل سبز به سیخ میکشیم تا انجا که سیخها پرشوند ( طول سیخها باید ده تا پانزده سانتیمتر باشد )
 بعد ته قابلمه مناسبی را که گنجایش سیخها را داشته باشد یکردیف گوجه فرنگی ورقه شده و یک ردیف پیاز حلقه شده می چنیم و یک ردیف از سیخهای کبابرا روی آن می چنیم و باز یک ورقه گوجه فرنگی و یکردیف از سیخهای کباب میگذاریم و بهمین ترتیب ادامه می دهیم تا تمام سیخها در ظرف قرار بگیرند . آنگاه در قابلمه را میبندیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم و صبر میکنیم تا آب گوجه فرنگی کاملا کشیده شود.
در صورتیکه گوشت کاملا نپخت باید کمی آب به ظرف اضافه نمود. در اواخر طبخ باید کمی نمک بآن زد وقتی کباب آماده شد باید بهیچوجه آب نداشته باشد . کبابها را با همان سیخ در دیس می چنیم و سر میز میبریم .
در صورت مصرف کره آن را قطعه قطعه میکنیم و لابلای سیخهای کباب میچنیم و ممکن است بجای پیاز ریز سفید از پیاز درشت که چهار قارچ کرده ایم استفاده کنیم .
 
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه