مرغابي داراي گوشت سياه و سفت است که قطعات کباب آن بايد با دقت تهيه شود تا نرم شود و طعم مطلوب پيدا کند . مرغابي را بعد از تميز کردن با 2 تا 3 ليوان آب يکي دو عدد پياز خرد کرده و يکي دو برگ بو يا ساق کرفس و چند ساق جعفري ميگذاريم نيم پز بشود و آب آن به خوردش برود و بعد با کارد تيز پوست آنرا ميکنيم قطعات سينه و ران را جدا ميکنيم و استخوانهاي سينه را ميگيريم.در ادامه مواد لازم و طرز تهیه را به طور کامل توضیح می دهیم.

 مواد لازم :
 گوشت مرغا��ی 1200 گرم
 آب لیموترش 2.5 فنجان
پیاز خام خلال شده 3 عدد
 زعفران قدری
 پاپریکا قدری
 روغن زیتون 0.5 فنجان
 کرفس خرد شده قدری
 جعفری شاخه ای قدری
فلفل قدری
 نمک قدری

 طرز تهیه :
 مرغابی دارای گوشت سیاه و سفت است که قطعات کباب آن باید با دقت تهیه شود تا نرم شود و طعم مطلوب پیدا کند . مرغابی را بعد از تمیز کردن با 2 تا 3 لیوان آب یکی دو عدد پیاز خرد کرده و یکی دو برگ بو یا ساق کرفس و چند ساق جعفری میگذاریم نیم پز بشود و آب آن به خوردش برود و بعد با کارد تیز پوست آنرا میکنیم قطعات سینه و ران را جدا میکنیم و استخوانهای سینه را میگیریم
و سسی از روغن زیتون یا کره آب کرده و آبلیمو و نمک و فلفل آماده میکنیم و قطعات گوشت را در سس می خوابانیم و بعد مثل کباب جوجه به سیخ میکشیم و روی حرارت ملایم کباب میکنیم
باید زمان طبخ آن از جوجه طولانی تر و حرارت ملایم تر باشد و مرتب به آن سس کره و ابلیمو داد تا کاملا کباب پخته و برشته شود ، انواع پرندگان حلال گوشت را بهمین طریق میتوان کباب کرد . نژاد های جوان احتیاج به پختن ندارد و مثل کباب جوجه میتوانیم آنها را خورد کرده و در سس بخوابانیم و کباب کنیم .
 
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه