کبک يکي از پرندگاني است که داراي گوشت لطيف و بسيار نرم است و بهترين خوراک آن بطريق کباب است ، معمولا گوشت قرقاول نر تردتر و بهتر ست ، ضمنا نسبت به قرقاول نيز فراوانتر است و در پائيز و زمستان که موقع شکار آن است بيشتر يافت مي شود . در هر حال ما طريقه کباب کردن آنرا ذيلا شرح ميدهيم .در ادامه مواد لازم و طرز تهیه را به طور کامل توضیح می دهیم.

گوشت کبک 1200 گرم
آب لیموترش 2.5 فنجان
پیاز خام خلال شده 3 عدد
روغن زیتون 0.5 فنجان
کرفس خرد شده قدری
جعفری شاخه ای قدری
فلفل قدری
نمک قدری
طرز تهیه :
کبک یکی از پرندگانی است که دارای گوشت لطیف و بسیار نرم است و بهترین خوراک آن بطریق کباب است ، معمولا گوشت قرقاول نر تردتر و بهتر ست ، ضمنا نسبت به قرقاول نیز فراوانتر است و در پائیز و زمستان که موقع شکار آن است بیشتر یافت می شود . در هر حال ما طریقه کباب کردن آنرا ذیلا شرح میدهیم .
پرهای کبک را بدقت میگیریم و پرهای ریز باقیمانده را بدقت می سوزانیم ، بعد آنرا بدقت می شوئیم و خشک می کنیم و گوشت آنرا مثل کباب جوجه قطعه قطعه می نمائیم و در آب لیمو و روغن زیتون میخوابانیم ، بعد قطعات آنرا بطوریکه سینه ها و رانها جدا باشند به سیخ می کشیم ابتدا رانها را روی آتش کمی برشته میکنیم
بعد سینه ها را روی آتش میگذاریم و با حرارت ملایم آنها را برشته می سازیم و سیخ خا را مرتب پشت و رو می کنیم و از سس روغن زیتون و آب لیمو مرتبا روی قطعات کبک میدهیم تا هردو طرف آنها خوب کباب شود ، بدون اینکه مغز آن خشک گردد .
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :
مطالب مشابه :