کته استانبولی

کته استانبولی

این غذای راحت و خوش ‌مزه برای افراد مجرد و دانشجو بسیار مناسب است. توصیه می کنم حتما آن را با سالاد شیرازی میل نمایید.

 

مواد لازم برای دو نفر:

برنج                      دو پیمانه

گوجه فرنگی          سه عدد بزرگ

سیب ‌زمینی          یک عدد بزرگ

پیازداغ                   یک قاشق غذاخوری

کره                       30 گرم

آب                         دو لیوان

نمکو زردچوبه       به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

مواد لازم برای تهیه کته استانبولی

ابتدا گوجه فرنگی‌ ها را پوست کنده و خرد می ‌کنیم و با پیازداغ و روغنیا کره درون قابلمه ریخته و نمک و زردچوبه و یک لیوان آب را به آن اضافه می کنیم.

این مخلوط را روی حرارت ملایم به مدت پانزده دقیقه می ‌گذاریم تا گوجه‌ فرنگی ها پخته شود.

سپس سیب ‌زمینی را پوست کنده و خرد کرده و به مواد اضافه می ‌کنیم و بعد برنج را که خوب شستیم به همراه یک لیوان دیگر آب به آن‌ ها اضافه می ‌کنیم.

ابتدا حرارت را زیاد کرده تا به‌ جوش بیاید و بعد حرارت را ملایم می ‌کنیم تا برنج بپزد.

اگر مقدار آب آن کم بود، خیلی کم آب اضافه می‌ کنیم. دقت کنید در ریختن آب خست به‌ خرج دهید تا کته شما شل نشود.

وقتی آب برنج خشک شد حرارت را کم می ‌کنیم تا کته به مدت چهل دقیقه دم بکشد.

شیندخت

برای شرکت در بحث های انجمن سایت مرتبط با بهداشت و سلامت، اینجارا کلیک کنید. 

اگر می خواهید با فوت و فن آشپزی آشنا شوید، اینجارا کلیک کنید.

 

*مطالب مرتبط:

طرز تهیه انواع پلو

بخش تغذیه و سلامت تبیان

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه