در کاسه بزرگی، اسفناج، مغز آرتیشو، موزارلا، پارمزان، مایونز، سیر و کمی نمک و فلفل را مخلوط کنید. هم بزنید تا یک دست شود. کاسه را ده دقیقه در فریزر بگذارید تا مواد آن کمی سفت شود.

مجله اینترنتی برترین ها
 
 
 

برترین ها:

مواد لازم:

•    250 گرم اسفناج

•    200 گرم مغز آرتیشو

•    1 فنجان پنیر موزارلای رنده شده

•    نیم فنجان پنیر پارمزان رنده شده

•    3 قاشق غذاخوری مایونز

•    2 حبه سیر، له شده

•    1 فنجان پودر سوخاری

•    2 عدد تخم مرغ، زده شده

•    نیم فنجان آرد

•    1 عدد لیمو

•    کمی نمک و فلفل سیاه

•    4 فنجان روغن نباتی

کوفته قلقلی‌های اسفناج و آرتیشوی سرخ شده - تصویر 2

دستور تهیه:

1. در کاسه بزرگی، اسفناج، مغز آرتیشو، موزارلا، پارمزان، مایونز، سیر و کمی نمک و فلفل را مخلوط کنید. هم بزنید تا یک دست شود. کاسه را ده دقیقه در فریزر بگذارید تا مواد آن کمی سفت شود.

کوفته قلقلی‌های اسفناج و آرتیشوی سرخ شده - تصویر 3

2. پودر سوخاری، تخم مرغ ها و آرد را در سه کاسه جداگانه بریزید.

3. از مخلوط اسفناج گلوله های کوچکی درست کنید. به آرامی آن را در آرد بغلتانید، سپس آرد اضافی آن را بگیرید و در تخم مرغ بزنید و بعد در پودر سوخاری بزنید.

کوفته قلقلی‌های اسفناج و آرتیشوی سرخ شده - تصویر 4

کوفته قلقلی‌های اسفناج و آرتیشوی سرخ شده - تصویر 5

کوفته قلقلی‌های اسفناج و آرتیشوی سرخ شده - تصویر 6

4. کوفته ها را حدود 3 دقیقه در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شوند.

5. کوفته ها را بلافاصله با برش های لیمو سرو کنید.

کوفته قلقلی‌های اسفناج و آرتیشوی سرخ شده - تصویر 7

کوفته قلقلی‌های اسفناج و آرتیشوی سرخ شده - تصویر 8
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه